betegség

2009.12.04. 14:39

Ezt a hetet igazán kihagyhattuk volna az életünkből. Montynak szombaton kitört a farkaskörme, úgyhogy suli helyett ügyeleten voltunk. Vasárnap katasztrófa volt a suli, bár ha azt nézem, hogy ott még jól volt, akkor nem volt katasztrófa.

Vasárnap este elkezdett remegni. És azóta is folyton remeg. Egészen sokat voltunk orvosnál a héten. Volt vérvétel, teljes vérkép, volt rémület, sírás, most meg csak erős gyógyszer van, és reménykedés, hogy ez hatni fog végre.

Sajnos nem tudják mi baja van, a vérkép alapján erős gyulladás van benne, de nem tudják, hogy mi lehet begyulladva. Most giga adag gyulladáscsökkentőt kap. Kicsit lejjebb hagyott már ugyan az egész napos remegés, de a jókedv nem igen tért vissza Montyba. Olyan kis elesett. Ami vigasztal az az, hogy legalább akkor jókedvű, ha játszunk, vagy a séta közben barátkozhat más kutyákkal.

Ma lesz a héten az első gyakorlás, mert már néha ébren van, és nem alszik egész nap. Remélem ez is jobb kedvre deríti majd. Hétfőn még a kajától sem pörgött fel, csak feküdt és remegett, ehhez képest már sokkal jobban van :)

Így néz most ki :

 

A bejegyzés trackback címe:

https://timonyid.blog.hu/api/trackback/id/tr861573747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csíra 2009.12.05. 14:44:55

Szegény :( Mehet neki extra adag immunovet is, azzal nem árthatsz. Jobbulást neki!

frzs 2009.12.07. 21:10:03

lehet már tudni, hogy mi baja volt? jobban van már?

kiscsirke#13 2009.12.09. 09:18:38

@muzsimuzsimuzsika: igen, már sokkal jobban van :) egyáltalán nem levert és már nem szoktam látni, hogy remeg. Azt nem tudom, hogy mi baja volt, mert azt mondta a doki, hogy ő sem tudja. Csak annyit mondott, hogy ha a gyulladáscsökkentő sem segít, vagy ha utána visszajön a remegés, akkor tovább vizsgálják majd. Még van gyógyszer, de most jól van :) játékos és jókedvű szerencsére.

kiscsirke#13 2009.12.09. 09:22:12

@csíra: köszi :) immunovetet minden nap kap, mert kuszkón láttam milyen jó hatással van a kutyákra ;)
süti beállítások módosítása